O POdJETJU OPED

NAŠA ZGODBa

Podjetje OPED je specializirano za ponudbo inovativnih medicinskih pripomočkov. Na podlagi najnovejših znanj in spoznanj na področju medicinske tehnologije poskrbimo, da imajo naše stranke pred in med rehabilitacijo dostop do najsodobnejših medicinskih pripomočkov in do celovitega terapevtskega pristopa. Zavedamo se, da je skrb za stranke najpomembnejša, zato jih skrbno spremljamo od prvega do zadnjega dne rehabilitacije.

OPED izdelke smo razvili v sodelovanju z znanstveniki in tistimi, ki delajo in imajo veliko izkušenj na področju terapevtske obravnave. Številne znanstvene raziskave o ortopedskih in medicinskih tehnologijah potrjujejo terapevtsko učinkovitost naših izdelkov. Med drugim so raziskovali, kako učinkovita je zgodnja stabilizacija gležnja, spremljali so bolnike s sladkorno boleznijo, ki so si pomagali z našimi pripomočki, raziskovali, kakšni so rezultati rehabilitacije z uporabo naših izdelkov po operaciji sprednjega zunanjega križnega sklepa, kakšni pri regeneraciji različnih športnih poškodb in drugo.

Na podlagi rezultatov raziskav, študij in preizkusov nato nenehno izboljšujemo učinkovitost samega procesa okrevanja bolnikov, ki ga je mogoče doseči z uporabo izdelkov OPED.

“Osredotočeni smo na pomoč med procesom okrevanja”

Zelo pomembna nam je uporabniška izkušnja, zato letno uporabnikom naših izdelkov pošljemo približno 100.000 vprašalnikov. Rezultati kažejo, da so uporabniki z našimi izdelki vedno bolj zadovoljni. Ker je mnenje naših strank zelo pomembno, naši strokovnjaki poskrbijo, da se izdelki na podlagi želja naših uporabnikov tudi zelo hitro izboljšujejo.

Naš cilj je uporabnikom zagotoviti čim bolj kakovostne izdelke ter jim pomagati, da čim prej okrevajo in se vrnejo k svojim vsakdanjim aktivnostim. Da bi to dosegli, smo razvili poseben način oskrbe svojih strank. Svoje stranke podpiramo in spremljamo od prvega dne, ko pridejo v našo oskrbo, do zadnjega dne, ne glede na to ali in koliko časa so bili pri nas in koliko časa so s pomočjo naših izdelkov okrevali doma.

Pred začetkom zdravljenja imamo z vsako stranko podroben brezplačen razgovor, v okviru katerega ji predstavimo trenuten potek njene bolezni oziroma poškodbe in ji odgovorimo na vsa vprašanja. Nato ji skupaj s posameznimi strokovnjaki pripravimo individualen program, ki je povsem prilagojen njenim potrebam. Stranko s programom zdravljenja in potekom rehabilitacije podrobno seznanimo. Fizioterapevt ji predstavi vaje in jo vodi korak po koraku čez proces zdravljenja, od prvih vaj, ki se lahko izvajajo v postelji, do vaj, ki jih lahko posameznik do konca rehabilitacije sam izvaja doma.   

V preteklih letih smo tako razvili program rehabilitacije za noge, roke, ramena in kolena. Naši izdelki in prilagojena terapija določenim zdravstvenim problemom oziroma poškodbam omogočajo, da je z zdravljenje z VADOplexom, sistemom za zdravljenje edema in žilnih bolezni, zagotovljena dodano vrednost za pacienta. In prav tako tudi za zdravnika in zdravstveno zavarovanje.

Bi Želeli sodelovati z nami?

Naš cilj je uporabnikom zagotoviti čim bolj kakovostne izdelke ter jim pomagati, da čim prej okrevajo in se vrnejo k svojim vsakdanjim aktivnostim.